Saturday, November 29, 2008

MY DEAR BLOG...

Assalamualaikum..

Tadi kami kuar dinner kat Rest Pizza Hut.. Dh lama gak tak pekena pizza.. Sempatlah snap beberapa keping gambarnya....Org len dok tgk jer aku dok amik gambar2 ni.. Ada Aku Kisah???





Pas makan, singgah BUTIK ANAKKU, bli baju untuk hadiah kepada anak2 kawan2 T... Inilah hasil beliannya....

7 comments:

yong said...

salam kak t. lama rasanya tak jenguk sini.

aduhh kak. jenguk sini tu yg syoknya. sana sini gmbr makanan. suke..suke..suke..yong suka makan! hehehehehe

atty's said...

salam T,.dapnya makan pizza..tq sudi singgah blog kyatt ye

ai said...

Ala T, jangan kau kesah! aku x kesah pon..huahuahuahua...aku pon selalu
wat muka tebal je amik gambar..banyanye kau beli baju utk org! Baju utk anak2 aku takde ke T? :P

HABIHA69 said...

amvoi akak ittew...Pizza tu lah yang menjadikan saya menggelabah nih...dan menjadi tak tentu arah..mesti sodap kanss..ala abang ittew..makan piza ngan akak pun serius je muka dier....sonyumlah..Pizza percuma tak ader keh??

Puan Iza said...

salam kak t, oooo pi mkn pizza ek...iza pun dh try pizzza baru tu...iza suka sgt air dia...sedappppp...

byknya shopping baju....tuk haikal ada tak? hehehehe

ibu_rizqy said...

hai t.... sedapnyer nampak pizza tu...teringin lak nak makan pizza ari nie...horey...

atty's said...

hai T..

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....