Thursday, November 06, 2008

MY DEAR BLOG....




SESSI MEMERAH SANTAN (PERAH SANTAN) = PERASAN

6 comments:

shimazahar said...

warghh T.. seronok-seronok.. best gak tau sesekali kita perah santan... En. DIn selalu cakap... cukup-cukup laa tu ummi nanti pecah plak camera tu.. huhuhu..

shimazahar said...

salam T..
a'a.. saya dah start kerja dah ari nie..eh. tak tahu la plak saya cool fever tak elok... kebetulan masa aiman demam tu saya tak ader cool fever tu... dan aiman tak berapa suka letak cool fever tu.... haziq alhamdullilah dah sihat dan semakin sihat.... aiman plak macam tu laa makin kurus ada la.... ok.. nanti kalau T dah ader resepi tu jangan lupa email ek.. ari tu ader jugak ajak En. Din makan colek ayam nie dekat KB, tapi tak tahu kedai mana yang sedap... ala T.. saya belajar setakat dip. ajer T.... T lagi beruntung sebab En.Bukhari ader syarikat sendiri... T bleh jadi Personal Assistant dia... hehehehe kim salam dekat family T yer.... adib dgn Nur camana.. bleh buat exam tu.. syukur saya haziq dah dapat result exam dia... walaupun dia demam tapi result dia memberangsangkan....

Jasfyra said...

saya pon suka perah santan..sesekali apa salahnya..hahahaha

atty's said...

ingatkan T nak maaasaka apa lew..
ekekkek

~~ciklinn~~ said...

kak ti...cantik tu editing..amik kat ner yer.......

heheeh takper kak sesekali perah santan....saya pon suka gak...wakakakkakak

farah amoi said...

T...byk tul koleksi T..
suka tgk

T pon pandai memasak...
suka baca menu setiap ari

T...mana satu blog yg slalu T update?

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....