Thursday, November 27, 2008

MY DEAR BLOG...









Assalamualaikum..

T suka stiap kali datang makan di kedai ni... Sebelum nak g makan, call tukang masak dia dulu.. Masa dah sampai di kedai.. Makanan sudah tersedia gitu.. Sebenarnya, T baru jumpa kedai ni.. Sebelum ni biasa lalu je depan kedainya.. Alih-alih 1 hari tu, kawan B kata g lah try makan kat sana... sedap rasa ikan bakarnya.. Em, T pun apalagi.. Bila B cakap ada kedai makan buat ikan bakar yang sedap seperti yg diusulkan oleh kawannya tu.. Terus teruja dibuatnya...
Malam ni kami order Ikan Tilapia dan Patin Bakar, Puyuh Masak Merah, Tom Yam Campur, Telur Dadar, Sayur Kailan Ikan Masin dan jugak air. Memang kami tidak tersalah pilihan.. Memang tidak terkilan... Memang betul-betul puas hati kami rasakan.. Pada mereka yang dok area Temerloh.. G lah ke Lubok Kawah tu.. Simpang 3 nak masuk ke Kg. Bangau (Tempat ramai orang dok pelihara ikan patin sungai tu), ha.. kat situlah kedai makan tu.. Anda pasti tidak menyesal.. Huhuhu.. T kalau pasal makankan.. Em, siapalah buleh kalahkan.. Huhuhu... Tengoklah pulak tuan punya badannya tu kan.. Walawei.......

1 comments:

HABIHA69 said...

akak ittew, duit tol dah kira sekali ke..tu dalam order tu ada tol...wahh tol mana plak nih??

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....