Wednesday, November 26, 2008

MY DEAR BLOG..

Assalamualaikum....

Inilah dia.... SAYA.....

10 comments:

shimazahar said...

warghhh... wajah pelbagai variasi... hehehheee...
Thank's T.. hari nie saya dah kerja dah..sebab esok boss nak meeting..

ai said...

Wajah T yang tomei.... :)

madam CT said...

hi t..

sorry for late replying ur comment..

a'aa ct 4th ni balik mesia for good.tgh bz mempacking time ni..a lot of thing to let go n to pack..perghh..

tarian ala2 bollywood tu ek?x dak lah t kt bangla ni..

~~ciklinn~~ said...

yeyeyye kukenal itu ko tie... hehheheheh

Tie kan lin ado bg award tu apasai tak amik.. huhuhuhuhhuhuh majuk nie....


tie linn berkenan sungguhlah dgn kosi rotan tu...mana beli?

farah amoi said...

T...
salam...
sori lame baru leh reply komen kat blog T ni..
sori bangat yea...

sbenarnye konfius sket nak leave komen kat blog mana...ada 2 kan?


pasal nuffnang tu
T just register..mana ambik html URL and tempek kat blog T..T nak letak kat header ke...side bar ke..tu semua bergantung pd T..

x kena bayar..sbb kita yg iklan kan iklan kat blog kita...so, diorg akan bayar on certain base..T kena baca semua tu kat FAQ nye...farah pon NEW lagi..baru seminggu guna benda tu...x tau menatang tuh bayar kita berapa byk...
hehhehe
just try jer...bukan mengharap bayaran yg tinggi hehehhe

Tink said...

t...
kat blog kite ade award utk awk!!!
mukn awak dah dpt sblom ni tapi kite nak bagi gakkk heheh

Puan Iza said...

yea...iza tau tu kak T hehehe..manis orangnya...cuma belum penah ketemu lagi :-)

salina said...

hai tie..nice blog...tie rajin update blog la....kita malas skit..terhibur baca blog tie ni...anhyway kita linkkan blog tie kat kita punya page yea....

ibu_rizqy said...

salam perkenalan untuk t.. dari iburizqi

http://rizqihamizan.blogspot.com

HABIHA69 said...

eeh..ni En3 dari wanita ke wanita aje ke? lelaki boleh beri laluan ke?saya lalu dan singgah sebentar..boleh Yek...amvoi sayer suka sangat tengok gamvar yang kat tepi pantai tu yang duduk bawah pokok ittew laar...glamours kanss...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....