Wednesday, November 19, 2008

MY DEAR BLOG.....



Assalamualaikum...

Malas punya pasal.. Kengkawan kena click kat bawah ni untuk tengok cite-cite T sepanjang minggu yang lalu ye... Terima Kasih Daun Keladi.. Rajin-rajinlah menyinggah lagi.. hehee.. Muaxs...

4 comments:

shimazahar said...

T.. rindunya saya dengan kalian semua.. lama tak menatap wajah kalian... T sihat ke?.. keluarga semua sihat ker?.. hope sihat yer.. saya dengan haziq ajer yang tak berapa nak sihat.. saya plak kena demam virus tu... En.din plak sentiasa sihat.... hehhehee..... saya kan T.. tak boleh nak tengok gambar dekat FP T.. tak tahu kenapa.. cuma boleh baca ajer...

Zanna_MamaBatrice said...

kak tie.....
ooo malas type kat blog erk....
nanti zana jengah fp plak yerk...

kak .....esok ada umah kan...tunggu abg posman antar barang tau....harap akak sudi terima yerk.....

Ajeem said...

wahh..rajin letak pic ya...salam singgah...

atty's said...

ok..kyatt g jengah..FP..

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....