Thursday, November 13, 2008

MY DEAR BLOG...


Assalamualaikum..


Anak sedara T yang dok kat Serendah ni dapat 5A exam UPSR.. Tahniah Kak Ngah @ NUR FATIRA BT MOHD NAZRI.... Nanti jumpa, Auntie bagi hadiah ye sayang..

10 comments:

atty's said...

Tahniah utk anak buah t.
soalan T yg kt fp kyatt tu..

ikut suka T.nak copy paste ke..atau nak cari info len..leh je.ckp lebih krg je pun orait..

Puan Iza said...

tahniah tuk anak buah kak T.....5A lagi....
re:Kak T, iza sihat ajer....

Kak Teh said...

Thanks T for dropping by my blog. and congrates to ur niece. rajinnya T berceloteh...2 thumbs up! ;)

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

hi T...

Thanks for always dropping by @ my blog.So far nury sihat...baby pun ok cuma tak masuk sarang je lagi insyaallah due bulan 12 doa-doakan semuanyer selamat k.

Tahniah buat anak buah T...auntie nk bg hadiah ape hehehe???

Tink said...

Tahniah utk anak buah t.
pandai nye!!!
re : kite sihat je T..

ai said...

TAHNIAH!!
wah..dapat 5A. Musti parents dia bangga..

~~ciklinn~~ said...

tahniah.....semoga terus cemerlang gemilang dan terbilang

dilaOHdila said...

tahniah jugak utk anak buah Cik T
moga jadi contoh tauladan bagi adik2 yang lain:-)

Bibu said...

congrats ye T..thn ni cam ramai betul scorers my nephews pon..zaman skang ni cam pejam mata je..budak makin pandai2...
p/s : sile amik homework hehehe

farah amoi said...

wahhh
taniah...
pandai anak sdara T ni

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....