Wednesday, November 12, 2008

MY DEAR BLOG....






Assalamualaikum..

Hari ni T bz yg amat.. Rasa terkejar-kejar sampai dh buleh dikatakan nak bernafas pun tak sempat tu! Amboi! Bz benor bunyinya tue.. Agak-agak ajelah ye?.. Hehehhe....

Untuk makan malam ni T cuma sediakan Asam Pedas Ikan Patin, Ikan Tilapia Goreng, Ikan Kering Pelata, Koktail dan Kek Choc Ind dari SR. Kami makan-makan sekeluarga dengan happy sekali.. Happy 9th Wedding Anniversary my love.. Muah......

6 comments:

Ayong said...

happy anniversary buat kak ty n hubby..

re: akak, kita ym je lah..senang sket nak bercerita...ok?

lieya_latif said...

hepi anivesari kak...wah kak 9 tahun tuuu...lame dah akak melayari bahtera rumahtangga..cewah!!!! lieya ni baru setahun jagung le gamaknye....akhir bulan 1 ni plak anivesari kami.....

kak, semoga akak dan keluarga bergembira, berbahagia dan selalu dirahmati Allah...amin

sedap2 menu akak...akak ni mmg pakar memasak...

Puan Iza said...

Happy anniversary yg ke 9 thn tuk kak T & hubby....semoga terus bahagia.....

S.I.T.I.C.O.M.E.L said...

Ti, romentik nyer ngan hubby. samalah kita. sama-sama sambut enibeseri ke 9 tahun ni. Cuma bulan je lain. Semoga ti berbahagia sokmo!

Faradilawati said...

Happy Anniversary buat T,
Moga kebahagian akan berkekalan higga akhir hayat.
Seronok tgk T n Famili

Bulan 12 nanti pun kami akan sambut anniversary yg ke 3.
Tp x la meriah mcm T sbb still berdua

mrsharis said...

kak t..ni liya la..
hepi anniversary..(lia terlambat ker???)
kalau free jenguk2 la blog lia..
http://mrsharis.blogspot.com

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....