Tuesday, November 11, 2008

MY DEAR BLOG...


Assalamualaikum..
11112008

Hari ini merupakan hari jadi adik T, MUHAMMAD SHAHRUL NIZAN BIN MAT YUSOF @ NIZAM... Meraikan hari jadinya yang ke 27 tahun..... Kak T wishkan semoga dipanjang umur selalu.. Dimurahkan rezeki.. Sihat tubuh badan.. Dan berjaya dalam hidup.. Insya Allah.. Amin.. Muah....

12112008

Hari ini merupakan hari ulang tahun perkahwinan T dan B yang ke 9. Alhamdulillah.. Selama melayari hidup berkeluarga bersama Abang.... T amat bahagia dan merasa sungguh bertuah sekali bersuamikan Abang.. Akan T kenang jasa dan pengorbanan Abang terhadap T selama ini... Sesungguhnya, T adalah insan yang amat bahagia dan gembira hidup bersama Abang dan 2 orang cahaya mata kita.. Semoga Allah memberkati hubungan cinta suci di antara kita.. Hingga ke akhir nyawa... Hanya kau yang ku cinta... Untuk selamanya... Insya Allah.. T doakan.. Amin... T Sayang Abang...

10 comments:

ai said...

sama pulak harijadi adik ngko ngan aku T! hihihi....

tarikh perkahwinan kita pon jatuh pada bulan yg sama gak..Congrates to both of u!! semoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa..

Jasfyra said...

hepi besday kepada adik kak t
semoga panjang umur dan murah rezeki

atty's said...

selamat ari jadi utk adik t ye..
dan selamat ulangtahun gak utk T & asben..semoga perkahwinan kalin berdua kekal hingga ke akhir hayat dan dimurahkan rezeki kalian bedua..

Bibu said...

hepi annivessary T..muga kekal ke akhir hayat ye!

Zanna_MamaBatrice said...

happy anniversary kak tie..
selamat hari jadi buat adik kak tie jugak...
semoga kak tie & adik kak tie sentiasa di limpahi rahmat....sentiasa berbahagia...amin

adik akak & akak muka lebih kurang jer kan...kalu zana & adik zana...lain bebeno...

he he he....wah, kak tie dah edit gambar arrr...cun ler gambar2nyer...ajar ler zana...zana nie photoshop buta sikit ler kak

ps : kak, akak blouse pakai size apa yerk?

dilaOHdila said...

happy behday buat adik cik T
moga diberikan kebahagiaan yang setulusnya...amin

~~ciklinn~~ said...

selamat pjg umur utk adik Tie yer....
dan selamat ulangthn utk tie n husben..linn doakan jodoh kalian berpanjangan hingga ke akhir hayat..aminn

mysha said...

heppy anniversary aKak...

farah amoi said...

ooo..besday adik T...cantik kan tarikh nye
11-11

and...for T & hubby
hepi anniversary !
semoga hingga ke ujung nyawa

Eina said...

hi T...salam perkenalan.
Alamak sama lah ngan my anniversary on 11 Nov and MIL on 12 Nov..kebetulan lak yer.heheheh

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....