Monday, November 10, 2008

MY DEAR BLOG...









Assalamualaikum...

Aktiviti-aktiviti T dari 07112008-10112008

07112008

Makan di kedai Kak Long T. Stuck kat situ dalam 2 jam coz ujan lebat.. Tapi tak kisahlah.. bulehlah berbual panjang lebar ngan family Kak Long T.....

08112008

Kuar lunch kat Rest. S.Z. Rahmah.. Makan Ikan Patin Gulai Tempoyak.. Sedap sangat rasanya.. Lauk-pauk lain pun sedap-sedap gak rasanya... Pas makan, g Pustaka Saujana.. Beli buku-buku latihan anak-anak, majalah dan surat khabar.. Pas tu balik rumah, berehat-rehat dan malamnya kuar ke Mentakab. Tapau MC'D..... Then balik umah.. Makan sesambil layan TV3....

09112008

Bersantai-santai di rumah.. Sesambil menonton LOST SEASON 4 yang telah didownloadkan melalui LIMEWIRE.. Syok betul dok melayan cite ni... Makan bekfes, lunch dan dinner ari ni main tapau-tapau gak macam semalam.. Malas seh!!

10112008

Lunch kat luar ngan Nur tadi.. Pas antar Adib ke sekolah sessi petang.....

4 comments:

farah amoi said...

t, memang t ni rajin memasak & rajin tapau jugak yea
abis ke makan tu...??
buku pon kerap gak beli no
leh bukak mini library ape...?

Puan Iza said...

Kak T ni mmg rajin masak arrr..cayalah....setiap entry mesti ada masakan kna....
Wah! adad Mc'D la....nak jugakkkkkk...

Jasfyra said...

kak t....kita dah kecur liur kat sini tau...siap beli mcd yg baru lg tuh...nak jugak...hehehee

kak, ada tak kawan2 akak ke, sedara mara akak ke nk beli bunga dulang dip gold?saya ada iklan kan kt blog.kalo ada bgtau ek kak

Ajeem said...

banyaknya makanan..tapi saya kagum sebab banyak jenis bahan bacaan..tapi napa komik yang banyak ye...hehee

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....