Wednesday, November 05, 2008






Assalamualaikum....

Dah beberapa hari tak berupdate blog T ni.. Tak de cite best.. Dok umah jer... Weekend lepas tak ke mana... Dok mengajar/nengokkan anak-anak buat latihan.. Minggu ni diaorang exam.... Masak pun tak... Hubby dok tapau makanan kat luar jer... So.. Tak ada sangat cite yang menarik.. Biasa-biasa aje.. Walau macam mana pun, adalah beberapa keping gambar yang sempat T amikkan...
  1. Dapat bag ni percuma dari PETRONAS....
  2. Koleksi keta-keta T.. T sorokkan dari penglihatan anak-anak T, Em... Kalau diaorang tahu.. Habislah rosak keta ni semua.... hehee...
  3. B tolong belikan barang-barang ni kat AVON semalam.. Tq B....
  4. Malam tadi goreng nasi, ikan bawal dan berulamkan timun aje...
  5. Ayam Masak Merah... My peberet....
  6. Sayur Campur....

7 comments:

Jasfyra said...

amboi macam2 ada ...saya pun berkenan ngan keta tu kak t..bape ringgit satu ye?

~~ciklinn~~ said...

salam Tie.....huhuhuhuh sedap2nyer lauk2 tu...cam biasa linn kalau masuk Fp tie ke blog ker mesti lapo... hiihihihih

Tie sorok kat nerlak kete2 tu... hehhehe leh lak terlindung dari askar2 tu...

atty's said...

salam T..dapnya..lauk sayur + udang tu..

dilaOHdila said...

salam mama Ruz....:-)
kekadang memang lah. Nak update blog ni kene bertunggu MOOD. ada Mood ada criter memang meriah BLOG dibuatnya (hehehe)
atleast ada gak criter biarpun beg PETRONAS ni. Janji peristiwa tu dapat dimuatkan kat BLOG ni. Esok lusa bila baca balik...mesti akan rasa seronok. sekurang2nya hari2 yang dilalui ada peninggalannya.
Moga ceria mama;-)

the story of thumbelina said...

Hi..aunty Ruzi pun minat keta2 james bond tu ye..Ezhan & Erfan dah dapat seorang 1 saje buat main..kita dah keluar dari hospital tapi baby still warded lagi,insyallah ada rezeki kita jumpe ye..eh!!btw thanks ye bagi tau tentang MW minggu ni tu..my hubby dah beli dah..thanks again =)

Puan Iza said...

T, iza pun kumpul gak keta Bond 007 tu...cantik kan....

shimazahar said...

oh..oh.... T simpan kereta2 tu yer.. saya ni jangan nak berangan laa nak menyimpan benda alah nie semua... dua budak tu tau ajer ummi dia simpan dekat mana.... cayalah En.Bukhari boleh pergi Avon belikan T barang.. kalau En.Din jangan harapla... tp kalau pergi pasar bleh laa harap sikit...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....