Thursday, October 23, 2008

MY DEAR BLOG..



Assalamualaikum...

Tengah hari ni T masak Singgang Ikan Kembung, goreng Ayam Perap, ada budu dan ulam kacang panjang + kobis. Makan bertambah-tambahlah dah ada budu nie.. Kenyang.. Alhamdulillah...

T jugak teruja nak habiskan membaca majalah-majalah bulan ni yang belum sempat T baca lagi.. Sebahagian majalah bulan lepas pun tak abih baca jugak... Tak lama lagi kuar pulak majalah-majalah bulan depan... T berjanji akan dengan gigihnya membaca majalah tu semua... Walawei....

9 comments:

dilaOHdila said...

salam mama...
wah banyak koleksi magazine tuh
sama lah ngan dilla pun. ada kala tak sempat baca dok beli jek.....
sebulan dua baru nak mula baca

atty's said...

thanks..T..doakkan kty..
beshnya byk hah magazine..kty lama dah tak beli..

Ayong said...

lama tak makan singgang lah kak...

hehehehe yong pun mcm akak..tiap2 bulan mesti beli selori magazines..pastu tak sempat baca pun...:)

ai said...

T, Banyak tul majalah kau beli tetiap bulan!! Aku takat pa&ma jelah. Nak beli banyak2 takde $$..huhuhu...

azlin hashim said...

semua tu awak beli ke majalah tuh tiap bulan? byknyer...sy beli MASTIKA jek? agak2 baper yg awak simpan tuk beli magazine jek ek?

mysha said...

akak banyaknyer akak beli zine...
banyakla info akak dapat ek..
sha dah lama tak update blog huhuhu..
bz sgt...

Zanna_MamaBatrice said...

wah...semua tu magazine wajib yg kak tie beli ker...
banyakknyer....
zana larat ngan mingguan wanita, pa & ma and nur ajer...kekadang gatal tangan beli impiana...
tu pun hubby dah bising......

he he he.

Jasfyra said...

manyak nya majalah...bagus kak t ni..suka membaca
sedap ar lauk2 tuh...nak cikit leh?hehe

siti mariam said...

banyaknye kak t spend money tuk majalah...syoknye...mariam suke bacee...tp x suke beli...hehehhe..
adoiii..ader budu lagih..bestnyeee...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....