Wednesday, October 15, 2008

MY DEAR BLOG...





Assalamualaikum....

Hari ini 15/10/2008... em.. pada 15/10/1999 yang lalu, rombongan keluarga suami datang merisik T di Taman Sri Desa, Kuala Krau (Rumah ma dan abah T).... Kira-kiranya dua minggu selepas itu (30/11/1999), T dan suami telah mengikuti Kursus Perkahwinan manakala 2 minggu sesudah itu (12/11/1999), kami terus bernikah. Sekali pikir cinta kami ni cinta 2 minggu.. hehe.... Tahun ini kami bakal menyambut sambutan ulangtahun perkahwinan yang ke 9. Insya Allah...

Tadi suami T telah memberikan duit RM600 untuk T buatkan pasport untuk T dan anak-anak. Alhamdulillah. Dah pun siap pasport kami. Insya Allah, cadangnya nak ke Tanjung Balai hari Jumaat ini. Dengar kata kat sana bes soping-soping. Betul tak Yong? hehee....

Hari ini juga merupakan hari ulangtahun adik T, Muhammad Eidi bin Mat Yusof yang ke 25. Selamat Hari Jadi Eidi. Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur. Ceria-ceria selalu. Kak T sayang adik Kak T nieh.... Muaaaaahhhhh......

4 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

salam kak tie
happy anniversary kak tie...
dah masuk 9 thn yerk kak tie..
alhamdulillah....zana doakan rumahtangga kak tie berkekalan aman & bahagia...

wah, nak cuti2 ke tg balai yerk....dah kat johor tu kak tie...jemput lah singgah umah zana yerk kalu sudi.....seronok ler kak tie shopping kat sana....murah2 baju kat sana kan...

atty's said...

salam T..ekekke.cinta 2 minggu yg telah jangkau 9 thn hah...

semoga T & ASBEN kekal bahagia hingga ke akhir hayat..amin..

atty's said...

salam T..

kyatt ade 4 orang anak..hehhee..
along tu suami kyatt..

Big Mamma Bukhari said...

testing...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....