Friday, October 10, 2008

MY DEAR BLOG...


Assalamulaikum..

Tadi masa nak beli Nasi Ayam untuk makanan tengahari Nur, T terserempak dengan bekas guru Nur di Tadika IB, Teacher Mar. Dia baru pas bersalin anak lelaki. Sempatlah amik gambar anak dia tadi. Cumel. Baru 4 bulan, tapi badan... semangat... kata orang tua-tua...

4 comments:

atty's said...

hehehhe..comey baby nya..T..Bila lagi??

Ayong said...

haah lah...kak t bila??

ececeh yong..ni...ckp org je kan..:)

bibu said...

eei..geram tgk bb ni cemangat!! (tingin sebenanye hihihihi)
baru baca kronologi u T...pjg lebar betui..hehehhe...cepatnye tempoh bercinta..trus kawen ...paling singkat penah dengar...smuga berkekalan ke akhir hayat ye!Syabas!

Tink said...

sumeh lah bdk ni..
tingok dak tecik2 ni tingin lak
nak bebudak kecik kan t? heheh..

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....