Sunday, October 05, 2008

MAJLIS PERSANDINGAN SUZANA DAN WAN AMIRUL

Assalamualaikum..
Hari ini merupakan hari persandingan adik ipar T, Su dan suaminya Wan Amirul. Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar dan seronok dapat bertemu saudara-mara sebelah suami. Paling teruja apabila, sahabat T di Fotopages dan di Blog, Shima dan keluarga sudi datang ke majlis ini. Tq so much Shima! Ada masa dan peluang, kita pasti ketemu lagi ye!!!

2 comments:

shimazahar said...

T... dah update gambar-gambar raya dah haaa.. saya masih cuti lagi nie haa.. semalam baru sampai dari kelantan.. kurang sihat sikit laa T.. sehari sebelum bertolak .. saya cuba belajar dengan MIL buat Ketupat Palas... sampai sakit pinggang saya dibuat nya...then malam tu demam plak.... sepanjang perjalanan saya dok tahan sakit badan.. sampai KL terus pergi Klinik.. rupanya tongsil saya bengkak... dapat laa MC dua hari nie haa... mana tak bengkak.. dekat KB asyik teguk air batu ajer... T saya nak mintak izin nak Grab gambar -gambar tu yer...hehehe

atty's said...

salam t..lawanya perantin pempuan tuh..sweet je

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....