Monday, September 08, 2008

RAMADHAN KE TUJUH



Pagi tadi T ke Guardian dan kedai buku untuk membeli sedikit barang. Kat kedai buku T beli buku-buku Dr. Tuah ni. Dah banyak buku-buku motivasinya di dalam simpanan T. Memang berbaloi membacanya.


Juadah berbuka pula, hubby belikan saja di Pasar Ramadhan. T cuma masak nasi dan buat air sirap aje. Tak dilupa nasi lemak yang dikirimkan oleh ma T dari kampung. Kak Long T yang datang hantarkan tadi. Tq! Entah kenapa hari ini memang teringin sangat nak makan nasi lemak yang dimasak oleh ma T. Alhamdulillah, tercapai juga apa yang dihajatkan. Hehehe....

0 comments:

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....