Sunday, September 14, 2008

RAMADHAN KE TIGA BELAS
Salam. Hari ini T dan family ke Sunway Medical Centre untuk menjenguk anak sedara hubby, Salahuddin yang telah ditahan di situ sejak 10/09/08 lagi. Kesian melihatkan Saladin yang cuma berumur 7 bulan tu menahan sakit asmanya. Tapi bila kami dan jugak bapa saudaranya dari Melaka turut datang melawat, nampak cerialah sedikit riak wajahnya.
Untuk berbuka puasa pula, kami berbuka di rumah Abang Long hubby di Selayang. Tapi sebelum itu, sempat lagi T dan hubby ke Pasar Ramadhan di Bandar Baru Selayang. Seronok berbuka puasa ramai-ramai macam ni. Meriah suasana dirasakan..
Setelah berehat-rehat di rumah Abang Long hubby, kami pun ke rumah adik ipar T di Subang 2 untuk tidur di sana. Sebelum tidur, sempat makan Kebab dan Kuih Pulut Bakar. Memang sedap! Tak rugi membelinya di PARAM siang tadi....
0 comments:

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....