Saturday, September 20, 2008

RAMADHAN KE SEMBILAN BELAS





Assalamualaikum...
Hari ini T membeli sebalang Kuih Kacang. Itupun sebab Adib yang suruh belikan. Lain-lain kuih raya akan dibeli kemudian. Masih awal lagi nak membeli sekarang ni. Untuk juadah berbuka puasa pula, T memasak Ayam Percik, Goreng Ikan Patin, berulamkan tembikai dan membuat Air Oren Sunquick. B pula membeli sejenis dua lauk dan kuih-muih di Pasar Ramadhan bersama Adib tadi. Kak Long T pula memberikan T Nasi Tomato dan Agar-Agar. Terima Kasih Daun Keladi...

4 comments:

farah amoi said...

T..
rasa nye its not ur prob
T boleh add url link farah tu
but...dia x kan appear...
segala apa yg farah update ke....even tittle blog ke
x kan appear
sbb bloG farah tu kan.."private"
so, if T boleh enter my bloG pun....dah ok dah...
link tu try bubuh sekali lagi..

bole masuk x bloG farah
sbb farah dah add T dalam list
try masuk blog ni
http://farah-momma-hd.blogspot.com

enter email add T...ang ur pswd je

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

hi watie..thanks dropping by @ my blog.Wahhh mcm2 juadah tuk berbuka sedapnyer semua lauk.Nury memang favourite ayam percik...tp style pantai timurla hehehe.

Dah byk preparation tuk hari raya???Emmm nury ngan family satu mende pun tak beli...nampaknyer kene shopping last min laaa.Manataknyer busy yg amat hehehe:)

Anonymous said...

ADER ORG DAPAT HADIAH LERR...NIE YG JELES NIE..AZUE NYER TAKDER KER??HEHEHE...GURAU2 JERK...T..
BEST MASUK SINI HAA..BERKUMANDANG LAGU RAYA..X SABAR NAK BALIK RAYA HAAA....

SALAM,
AZUERIENA
http://azueriena.fotopages.com/

Ayong said...

kak watie...waduhhhh leleh dah ayaq liur ni...shedapppppp!
akak..yong suka gak cikut kacang tu...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....