Wednesday, September 17, 2008

RAMADHAN KE ENAM BELAS


Salam..
Hari ini T belikan Nur mainan doktor. Pantang nampak mainan anak-anak T ni. Mesti diaorang suruh beli punyer. Alahailah anak-anakku ini...
Untuk juadah berbuka puasa pula, T masak Tumis Lala, Goreng Sayur Campur dan Goreng Ikan Patin. Ada sambal belacan skit dan buat air sunquick. Kuih pula hubby beli di PARAM Temerloh. Alhamdulillah....





4 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

salam kak tie...
minta alamat umah yer kak tie..
send kat email zana : zalyn_batrisya@yahoo.com.my

sedapnyer tumis lala tu...kat sini susah nak dpt ler kak tie....

sama arr...batrice pun skang dah pandia request nak beli menan kalu masuk kedai...kalu lalu dpn kedai pun dia dah siap tunjuk....

Ayong said...

bestnya lala tu kak ti...cedap!!! tapi tu lah..sini susah nak cari lala yang fresh..

bibu said...

WA...masak lala...
cedap!!!

shimazahar said...

T... lala adalah salah satu makanan yang saya suka... tapi saya adalah salah sorang yang tak suka masak lala.. sebab nak cuci dia.. takut ader lumpur lagi.. tapi yang paling best kalau orang yang tolong masak kan...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....