Monday, September 15, 2008

RAMADHAN KE EMPAT BELAS










Salam. Hari ini selepas menunggu Saladin pulang ke rumah (dia dah keluar dari hospital hari ini), kami pun meneruskan destinasi ke Mid Valley. Sekadar cuci mata saja. Tak banyak yang dibeli. Cuma hubby membeli 2 helai bajunya dan jugak T membeli barang2 make-up LOREAL di GUARDIAN. Pas tu sempat amik gambar bersama penyanyi SUKI sebelum T dok q nak beli ayam baru di KFC.
Untuk berbuka puasa pula, kami makan di Rest. MZ DARUL NAIM di Kg. Baru. Memang sedap makanan di sini. Nasib baik ada tempat untuk kami berbuka memandangkan semasa sampai di rest ni, meja dan makanan hampir habis ditempah orang ramai.
Setelah berbuka puasa, kami pun pulanglah ke Temerloh. Terima kasih kepada SuDa (MY SIL) sebab bagi RM100 untuk my kids, SuNa kerana memberikan bantal MINNIE pada Nur dan Shikin kerana memberikan T pati oren yang sungguh sedap rasanya itu. Terima Kasih daun keladi....
Untuk cerita lebih lanjut, klik di sini:

0 comments:

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....