Tuesday, August 19, 2008

WEEKEND LEPAS....


















































Weekend lepas, ari Jumaat T ke umah adik ipar T, Su Da. Nak melawat suaminya yg baru pas operate kat SJMC. Alhamdulillah, dah makin sembuh pun suaminya. So, ari Sabtu tu T ke IKEA, IKANO POWER CENTRE & juga ke SUBANG PARADE. Manakala hari Ahad pulak T ke MID VALLEY & SOGO. Adalah soping sesikit. Dah dekat 2 bulan jugak tak ke KL. Hubby kata bulan pose ni nak ke KL lagi, cari baju2/barang2 for raya pulak. Sonoknyer!! Hehehe...

0 comments:

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....