Thursday, August 21, 2008

PELANGI ITU


Pelangi itu
biarpun indah
hanya untuk seketika
sedang hadirnya pun cuma sesekali
sesudah diundang gerimis


Jangan sampai
kasih sayang kita ini
seumpama itu
bagaikan pelangi......


3 comments:

My EzhanErfan said...

Hi..nice to found you in here..he..he..macam mana dapat cari kita ni? hi..hi..sorry ye lambat reply & jenguk rumah baru Ruzi ni.Tak sempat nak buka blog lately ni kan sibuk mengulang ke hospital je ;p btw..macam mana sugar level awak,dah ok?Orang kata minum air bali(yang ada biji buah bali tu) bagus juge untuk reduce sugar level..tapi kita pun tak sure la.Ok got to go now..Take care ye muaah..

Dak Ayu said...

Tieee...alahai...sedap je saya panggil tie kakak kan. saya lagi tua dari tie rupenye. sowi2. :) sebenonye saya panggil tie kakak tu bukan pasal tie nampak tua ke ape,tapi sebab ari tu saya tengok tie bahasakan diri kakak dengan bye kat potopages,memati la ingatkan tie lagi tua dari kami.
hikss..lepas ni tak panggil tie kakak dah. :D

saya ternampak link blog tie ni kat fotopages tadi.saya ada gak blog. tapi tak sesuai untuk bacaan umum. rating PL! huhu

Big Mamma Bukhari said...

salam emy ..
tq singgah di rumah baru ruzi nie.. ruzi tgk link blogspot u kat ur fp.. sugar level dah menurun dari 6.3 ke 5.6.. t doakan ur fil dapat sembuh mcm sebelum nie.. b happy k! jaga kesihatan u jugak..

salam dak ayu..
tq sudi singgah di page t.. tak kisahlah pasal umur tu.. kan t dah ada 2 org anak, maknanya t dah tualah dari u all.. bagilah link blogspot ayu tu, kak t nak baca.. amboi... dah ada 2 anak ni, tak de tapis2nyer lagi.. ahaks.. heheee...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....