Wednesday, July 30, 2008

HAPPY BIRTHDAY ABAH!!!




Hari ni merupakan hari jadi abah T yg ke 60 tahun... Buat abah, Mat Yusof Bin Omar, semoga abah terus dipanjgkan usia, dimurahkan rezeki dan berbhglah kita sekeluarga hendaknya utk selama2nya. Semoga tahap kesihatan abah bertambah baik dan tercapai segala apa yg diimpikan oleh abah selama ini. Malam ni T balik Kuala Krau, umah abah & ma, Insya Allah....

3 comments:

bibu said...

T
hehehe...tejumpe lak kat sini...wooo dah ade umah baru ek..kite pon start awal thn ari tu tapi...cam mls je nak on...ingat nak wat khas tuk cooking ke baking jela....wakakkaka tak buleh nak concentrate le ade 2 umah ni..lom campur keje lagi..huhuhuhhu...kalo duk umah senang sket kan?since u dah mmg daily blogger..patut sgt ade blog nih...cheers!

bibu said...

lupe lak..nak wish hepi beday tuk abah T ye...muga dipanjangkan umur n murah rezeki

Big Mamma Bukhari said...

BIBU.. TQ SO MUCH DEAR...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....