Monday, July 28, 2008

BRUNCH FOR TODAY....


Pagi ni bangun lewat skit.. ehhe.... biasalah malam tadi berjaga tengok tv.... tulah pasal... Tadi for brunch T goreng nasi dan nugets je... Pas tu buat milo ais.. Then lepak2 baca paper, magazine... Argh!! Indahnya bersantai2 di umah... Pas tu apalagi, ngadap pc lah pulok... hehee...








1 comments:

kamalina said...

Salam T...wah..dah ada rumah baru nampaknya... T, saya dah try tulis kat chatbox tu...2 kali type, tak kluar gak la... cuba tgk apa yg tak kena.. tak pun try guna chatbox lain...

THE ONE AND ONLY

ABOUT ME

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
seorang yang simple dalam menjalani kehidupan seharian..

MY BLOG DESCRIPTION

Sekadar meluahkan apa saja yang terbuku di hati dan yang terlintas di fikiran.. Apa saja pandangan atau pendapat adalah mengikut kefahaman saya atau peredaran semasa ketika itu.. Saya tidak mengharapkan kalian bersetuju dengan pendapat saya semata-mata.. Kita berhak mengeluarkan pendapat masing-masing.. Bukan begitu? Saya tidak akan sesekali membiarkan mana-mana bloggers mengutuk, menghina atau yang sewaktu dengannya terhadap saya di sini.. Saya bertanggungjawab sepenuhnya terhadap semua corak penulisan dan gambar-gambar yang disiarkan di blog ini.. Hak cipta terpelihara sepenuhnya.. .. Harap maklum... Terima Kasih..

BORAKS

MY BLOG LIST

MY FOLLOWERS

MY PRECIOUS.....

MY PRECIOUS.....